Polistiren expandat - BRIOtherm EPS

Detalii despre produs:

ODE ISIPAN DT

BRIOtherm EPS este un bun material cu rezistenta la izolarea podelelor si acoperisurilor. BRIOtherm EPS are o densitate de minim 30Fg/mc si un coeficient de conductivitate de 0,028 W/mK. Are o suprafata neteda avand rezistenta la compresie.

Coeficientul conductivitatii termice:

Coeficientul conductivitatii termice este cantitatea de energie care trece printr-un metru de material de izolat, in timp ce temperatura dintre doua suprafete opuse de 1 mp este de 1c. Materialele, care au coeficientul de conductivitate termica cel mai redus, au cea mai mare rezistenta la transmiterea de energie avand cea mai buna performanta de izolare termica. Coeficientul conductivitatii termice al BRIOtherm EPS este limitat intre 0,028-0,031 W/mK.

Factor de rezistenta la vaporii de apa:

Precum caldura si presiunea vaporilor este transferata dintr-un mediu cald intr-unul rece pana la formarea unui echilibru. Vaporii de apa fluctueaza de la o presiune mai mare la o presiune mai mica. Materialele sunte rezistente la penetrarea vaporilor de apa datorita coeficentului de rezistenta la apa si grosimii acestuia. Coeficientului de rezistenta al materialului la penetrarea vaporilor de apa in aer (care este 1(µaer=1)) este denumit factorul de rezistenta la penetrarea vaporilor de apa. BRIOtherm EPS are un coeficient de rezistenta la penetrarea vaporilor de apa optim creand un mediu sanatos prin prevenirea condensului dar permitand peretilor sa respire (µ=100).

Reactie in caz de incendiu:

BRIOtherm EPS este calificat drept un produs B1 in conformitate cu 4102 si TS 11989.

Rezistenta la compresie:

Rezistenta la compresie a produsului BRIOtherm EPS la o deflexie de 10% este de 200 kPa (clasa C2) in conformitate cu TS 11989. BRIOtherm EPS poate fi utilizat la acoperisuri plate unde nu exista trafic obisnuit sau mai multa greutate.

Volumul absorbtiei apei:

Absorbtia apei a BRIOtherm EPS este de doar 0,1% din volumul sau datorita structurii porilor.

Temperatura de utilizare:

BRIOtherm EPS poate fi utilizat la orice temperatura intre -50c pana la +80c fara a suferi modificari in proprietatile produsului.
   
 
© AL MA CHIM SRL 2008
Powered by Polysoft