Polistiren extrudat - BRIOtherm XPS

Detalii despre produs:

BRIOtherm XPS

BRIOtherm XPS este un material cu rezistenta de izolare extrern pentru pereti sai grinzi. Are o suprafata bruta cu straturi pentru o monatare usoara

Avantajele utilizarii BRIOtherm XPS:

* Previne formarea puntilor termice formate pe partile de beton precum stalpi si grinzi
* Reduce riscul de condens
* Reprezinta solutia ideala in construnctii

Coeficientul conductivitatii termice:

Coeficientul conductivitatii termice este cantitatea de energie care trece printr-un metru de material de izolat, in timp ce temperatura dintre doua suprafete opuse de 1 mp este de 1c. Materialele, care au coeficientul de conductivitate termica cel mai redus au cea mai mare rezistenta la transmiterea de energie avand cea mai buna performanta de izolare termica . Coeficientul conductivitatii termice al BRIOtherm XPS este limitat intre 0,028-0,031 W/mK.

Factor de rezistenta la vaporii de apa:

Precum caldura si presiunea vaporilor este transferata dintr-un mediu cald intr-unul rece pana la formarea unui echilibru. Vaporii de apa fluctueaza de la o presiunea mai mare la o presiune mai mica. Materialele sunt rezistente la penetrarea vaporilor de apa datorita coeficientului de rezistenta la apa si grosimii acestuia. Coeficientului de rezistenta al materialului la penetrarea vaporilor de apa in aer (care este 1(µaer=1)) este denumit factorul de rezistenta la penetrarea vaporilor de apa. BRIOtherm XPS are un coeficient de rezistenta la penetrarea vaporilor de apa optim creand un mediu sanatos prin prevenirea condensului dar premitand peretilor sa respire (µ=100)

Reactie in caz de incendiu:

BRIOtherm XPS este calificat drept un produs B1 in conformitate cu 4102 si TS 11989

Rezistenta la compresie:

Rezistenta la compresie a produsului BRIOtherm XPS la o deflexie de 10% este de 200 kPa (clasa C2) in conformitate cu TS 11989. BRIOtherm XPS poate fi utilizat la acoperisuri plate unde nu exista trafic obisnuit sau mai multa greutate.

Volumul absorbtiei apei:

Absorbtia apei a BRIOtherm XPS este de doar 0,1% din volumul sau datorita structurii porilor.

BRIOtherm XPS poate fi utilizat la orice temperatura intre -50c pana la +80c fara a suferi modificari in proprietatile produsului.
   
 
© AL MA CHIM SRL 2008
Powered by Polysoft