dyofil -grund parchet

Grund pentru parchet

Descriere:
Este un produs nitrocelulozic, transparent mat capabil sa formezeo pelicula solida si foarte elastica. Se foloseste ca protector pentru lemn (in mod special pentru parchet). Este absorbit usor, lasa lemnul sa respire si datorita transparentei, pastreaza aspectul natural al fibrei, fara a-i schimba culoarea. Inchide porii lemnului si formeaza o suprafata buna, atat pentru lacuri cat si pentru vopselele care urmeaza a fi aplicate ulterior, consumul acestor fiind considerabil redus.

Densitate:
0,91± 0,05gb/cm3(20c)

Domeniu de utilizare:
Parchet si orice alte suprafete interioare din lemn.

Metoda de aplicare:
Este deja pregatit pentru a fi folosit. Se aplica pe lemnul uscat, inaintea straturilor de lac de parchet Parquetsol. Timpul de uscare intre strauri este de 20 min. Este indicat sa se impregneze bine rosturile (imbinarile) dintre placile de parchet se chituiesc cu o pasta realizata prin amestecarea rumegusului rezultat la raschetare, cu Dyofil.
Se poate aplica diluat 5-10% cu tiner celulozic Dyo. Inainte de grunduire se recomanda slefuirea suprafetelor cu hartie adeziva fina (220).

Capacitate de acoperire:
8-10mp/litru intr-un singur strat, consumul variind in functie de calitatea suprafetei, a esentei lemnului si a modalitatii de aplicare.

 

s

 

 

 

 

 


 
© AL MA CHIM SRL 2008
Powered by Polysoft